Orvosi wellness: I-health - komplex állapotfelmérés, elektro-akkupunktúrás diagnosztika és probléma-kezelés

image 20

www.i-health.hu

Vannak az életben olyan pillanatok, amikor egy megismételhetetlen alkalom, egy szellemi vagy fizikai megmérettetés során az élet sorskérdései dőlhetnek el. Ki ne gondolkodott vagy éppen bosszankodott volna azon, hogy mi lett volna, ha éppen ott, éppen akkor, jobban sikerült volna egy állásinterjú, egy idegen nyelven való megszólalás, szereplés, egy lélekjelenlétet igénylő helyzet megoldása? Vagy a fogamzásra, fogantatásra való felkészülés keretében biztosan mindent elkövettünk / elkövetünk, hogy optimális körülményeket teremtsünk az új élet érkezése előtt.

E helyzetek legfőbb veszélye az, hogy a pillanatnyi stressz-helyzetből fakadó szorongás, félelmek és más vegetatív reakciók elterelik a figyelmünket, leterhelik a koncentráló-képességünket, így sokszor nem tudjuk teljes meggyőzőerejével érvényesíteni azt a tudást, készséget, képességet, tehetséget, amely amúgy nyilvánvalóan bennünk van. Ha nincs, természetesen semmilyen módszertan nem tud segíteni az előhívásában. Ha tényleges előhívás nélkül akarjuk túlélni az ilyen szituációkat, azt a személyes marketing papírtigris-ámításának nevezik, kétségtelenül az is egy sikeres szakterület lehet, de ahhoz sajnos mi nem értünk.

A Dr. Ilosvay rendelésnek abban van tapasztalata, hogy hogyan optimalizálható az egyén alkalmazkodóképessége a speciális, teljesítményorientált, rendszerint időnyomás alatt előálló, fokozott stressztűrő-képességet igénylő körülmények között.

Share