Orvosi tanácsadás, természetgyógyászat

image 33A Dr. Ilosvay rendelő - a korábban majd két évtizedig működő MORA-rendelő helyén - Budapest belvárosában, a főváros kellős közepén, közösségi közlekedés és egyéni megközelítés szempontjából is ügyfélbarát helyen várja és fogadja mindazokat, akik igénybe szeretnék venni a főoldalon bemutatott szolgáltatás-csomagjainkat.

A rendelés meghitt környezetben orvosi tanácsadás keretében vállalja az okok feltárását. Az orvosi tanácsadás személyes, problémaorientált és a lehetséges megoldások tekintetében messzemenőkig személyreszabott módon, interaktív, szimulációs és bevonó technikákkal történik. Az állapotfelmérést, problémafeltárást (kb. 90 perc) követően történik a további lehetőségek meghatározása, ütemezése. Kiemelt fontosságot tulajdonítunk az adott beteg háttérismereteihez alkalmazkodó teljeskörű tájékoztatásnak.

Indokolt esetben ennek szerves része lehet a betegút-menedzsment keretében felhívjuk a figyelmet az alap-, járó- vagy fekvőbeteg-ellátó intézmények, illetve szükség szerint a complementer-medicinával foglalkozó rendelések felkeresésének szükségességére.

Továbbiakat lsd. részletesen: Főoldal / Tevékenységek / Termék portfolió / Betegút-menedzsment  

Share