Javasolt teendők rendelés előtt

image 36Mi tiszteletben tartjuk az ön idejét és pénzét, amelyet a közös munkánkra fordít, ezért közös cél, hogy az időben korlátos rendelést a lehető legeredményesebben töltsük.

Tapasztalataink szerint, jelentősen növeli a rendelés hatásosságát, ha a hozzánk érkezők, mintegy előzetes házifeladatként előkészületeket tesznek az első személyes találkozás előtt.

Kérjük legyen együttműködő partnerünk abban, hogy - az időpontkérést követően - figyelmet szentel néhány fontos javaslatunknak. Ha Önnek legalább annyira fontos a siker, mint nekünk, segítse munkánkat az alábbiakkal:

  1. Tekintse át a honlapunkon elérhető tartalmakat a TEVÉKENYSÉGEK ikon alatt. Válassza ki, hogy a SZOLGÁLTATÁS CSOMAGOK közül melyik illik Önre a leginkább. Ismerkedjen meg a TERMÉK PORTFOLIÓ elemeivel. Az előzőleg kiválasztott szolgáltatás csomagok meghatározzák, hogy a termék portfolió palettájáról milyen koktél összeállítását javasoljuk. Hogy mely portfolió-elemek fontosabbak, melyek kevésbé az Ön személyes helyzetében, arra mi teszünk javaslatot, de arra a kérdésre, hogy melyek integrálhatók hatékonyabban az Ön személyes életkörülményei közé, csak Ön tudja a válaszokat. Fontolja meg őket!
  2. Gondolja végig mi a legfontosabb problémája, amiért hozzánk fordult? Milyen járulékos panaszai vannak? Milyen korábbi vizsgálatok, eredmények állnak rendelkezésre?
  3. Vegye számba azokat a lelki tényezőket, amelyek hozzájárulhatnak jelen állapot kialakulásához. Ne hagyja ki az önmagával fennálló konfliktusokat, életútkeresési problémákat, a család, baráti kör, munkahelyi környezet tagjaival kialakult feszültséghelyzeteket, a stresszkezelés, bizonytalanságtűrés nehézségeit sem.
  4. Rendelés előtt 2 órán belül - ha lehetséges - ne terhelje meg emésztőrendszerét kiadós étkezéssel, de folyadékot mindenképpen fogyasszon, természetesen a rendelőben is rendelkezésére áll díjmentes ásványvíz.
  5. Kényelmes, az egyes testrészeket könnyen felszabadítható öltözet a célszerű viselet. Testápolót, sminket csak a feltétlenül szükséges mértékig viseljen, az esetleges ékszerek legyenek könnyen levehetők.
  6. Rendeléseink interaktívak, minden feltett kérdésére igyekszünk válaszolni. Ha nem tudjuk a választ, azt azonnal jelezzük Önnek, ez esetben tájékoztatjuk arról, hogy várhatóan mely ellátótól kaphatja meg a legautentikusabb választ. Készüljön kérdésekkel, mi készülünk a válaszokkal.
Share