FOODTEST - az ételintolerancia teszt

www.foodtest.hu

Ételintolerancia teszt, fehérjechip alapú diagnosztikai rendszerrel, 226 féle élelmiszerre.Egy étel – vagy akár több is – lehet az oka egészségügyi panaszainak! Megkeseríti napjait a gyakori gyomorégés, emésztési zavarok, haspuffadás, és nem találja az okát? Vagy sokszor megmagyarázhatatlan fejfájás, kiütések, viszkető ekcéma és fáradékonyság teszik kényelmetlenné életét? Ha orvosai sem találják az okot, nagy esélye van rá, hogy mindezekért egy étel a felelős. Önnek legalább 40% az esélye arra, hogy ételintoleranciája van.

Hegyvidéki partnerünk: PaleoGyógyPorta - paleo szaküzlet, pékség és cukrászat

www.facebook.com/PaleoGyogyPorta

Egy hely, ahol megvehetsz minden szükséges alapanyagot. Egy hely, ahol megkóstolhatod a paleo ételeket és vendégül láthatod barátaidat is. Egy hely, ahol minden nap friss paleo-pékáruval, paleo-szendvicsekkel, paleo-süteményekkel, salátákkal várunk. Egy hely, ahol kéthetente együtt sütünk-főzünk. Egy hely, ahol kikapcsolódhatsz, feltöltődhetsz. Egy hely, ahol Te vagy fontos.

Újbudai partnerünk: Kredenc - ételintoleranciával élők boltja

www.akredenc.hu

A Kredencben összegyűjtöttük azokat a termelőket, gyártókat és forgalmazókat, akik segítségével az ételintoleranciával élők számára egy helyen biztosítani tudjuk a napi élelmiszerek beszerzésének lehetőségét. Kínálatunkban pékáruk, tejtermékek, húskészítmények, konyhai alapanyagok, lekvárok, delikát termékek, fűszerek széles skálájáról válogathatsz. Ezen kívül kis csapatunk is készséggel segít, ha tippekre, trükkökre és tanácsokra van szükséged. Bízunk abban, hogy a mi Kredencünkben megtalálod a számodra legjobb alapanyagokat és ételeket.

Belvárosi partnerünk: BioGusto - ételintolerancia szaküzlet és biobolt

www.biogusto.hu

Ételintoleranciások bioboltja. Térjen be hozzánk egy italra, kóstolja meg finom és egészséges süteményeinket! Boltunkban kiváló minőségű olasz, belga és magyar biotermékek között válogathat. Glutén-, laktóz-, cukor-, tojás- és élesztőmentes termékek széles választéka! Folyamatosan bővülő árukészlettel és akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat!